Pišite na: kk.gibanje@gmail.com
Pokličite na: 070 857 580

Reportaže

Utrinki s prvomajskega tabora

Kako smo se imeli?
Aktivno. Zabavno. In poučno.
Slike povedo več kot besede. Četudi nam vreme ni bilo naklonjeno, nam dobre volje ni manjkalo.

Beri naprej ...

Krompirjeve počitnice z angleščino

Zabava in znanje. Poleg jahanja so se otroci na jesenskem taboru učili še angleško. Tako so nova znanja pridobili ob zabavi in v sproščenem vzdušju. Zadovoljstvo in navdušenje je bilo, kot vedno, neizmerno. Največ glasnega smeha je bilo slišati ob izdelovanju "Halloween" mask in buč.

Beri naprej ...

Sejem za ljubitelje živali

V nedeljo 13.9. 2015 se je v Domžalah odvil prvi Sejem za ljubitelje živali. Organiziral ga je Žurnal24.si skupaj s Kinološko zvezo Slovenije. Rdeča nit dogodka je bila odgovorno skrbništvo živali. Na sejmu so se predstavila različna podjetja in društva, program je bil bogat z delavnicami za otroke, predstavami kinoloških disciplin, delovnih psov ter mnogo drugega. Če se sejma niste udeležili, da prihodnje leto vsekakor ne smete zamuditi. Res je bilo veselo in poučno.

Beri naprej ...

Julijski poletni tabor

Otroci so neznansko uživali v julijskem poletnem taboru. Spoznavali so konje, njihove navade in se učili jahati. Za tiste, ki so jahati že znali, smo pripravili tekmovanje v dresurnem jahanju, ostali pa so uživali v jahanju brez sedla. Ker pa je bilo vse dni zelo vroče, smo se hladili z vodnimi igrami in se celo hladili v bazenu. Predzadnji dan so otroci sami postavili šotore, se veselili večernega piknika in klepetanja pozno v noč. Več o tem, kako lepo so se imeli, naj povedo slike.

Beri naprej ...

Dresurna tekma

V soboto 6.6. je pod organizacijo ŠD Titani Ljubljana potekala dresurna tekma, ki so se je udeležili tudi naši tekmovalci!
V kategoriji A, z licencami A, je odlično 3. mesto osvojila Maja Khermayer z Lumpijem!
Čestitamo pa tudi vsem ostalim našim tekmovalcem, saj so vsi pokazali super nastope: Martina Kos, Tina Kunc, Leni Balent in Ula Kos!

Beri naprej ...

Pomladanska delovna akcija

Tudi nas je čakalo spomladansko generalno čiščenje in urejanje okolice kluba. Vreme nam je bilo naklonjeno, zato so se jahači in starši se našemu vabilu odzvali v velikem številu in z obilico delovne zagnanosti.

Hvala vsem, ki ste pridno ter z obilico dobre volje prijeli v roke čopiče, metle in druge pripomočke, da smo pomladansko očistili in osvežili KK gibanje!   (11.4.2014)

Beri naprej ...

Žegnanje konj

Tabor smo začeli v prazničnem vzdušju, saj smo z otroci in našimi konji odšli v Trzin na žegnanje konj, kasneje pa smo še spekli piškote in se z njimi v naslednjih dneh tudi posladkali. Ker nam je bilo vreme naklonjeno in je zapadlo nekaj snega, pa smo otrokom omogočili nepozabno dogodivščino, saj smo vpregli našo kobilo Naxus, ki je otroke vlekla na saneh.

Beri naprej ...

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki