Pišite na: kk.gibanje@gmail.com
Pokličite na: 070 857 580

Spremljajte našo ponudbo aktivnih počitnic! Informacije redno objavljamo na naši spletni strani, na FB strani, lahko pa nas tudi pokličete.

 

Počitniški tabori - aktivne počitnice

V času šolskih počitnic že več let zapored organiziramo tabore za otroke. Starši otroke pripeljejo vsak dan zjutraj in jih pridejo iskat popoldan okoli 16.ure. V tabor je vključeno vsakodnevno jahanje, malica, družabne igre, razna tekmovanja z nagradami in prijetno druženje. Tabor otrokom predstavlja nepozabno doživetje, staršem pa omogoča, brezskrbno varstvo otroka med njihovo službo.

 

Kaj nas odlikuje, da otroci, tako radi pridejo k nam:

 

 • Prilagodljivost programa
  Vsebino programa sproti prilagajamo otrokom, njihovim željam, potrebam, kot tudi predznanju jahanja in dela s konji. Otroci tako delno soustvarjajo program tabora, kar pripomore k še večjem zadovoljstvu, občutku sprejemanja in pomembnosti. Dobro počutje prav vsakega otroka v taboru je za nas zelo pomembno.  

 

 • Majhne skupine
  Skupine so majhne z namenom, da je vsak otrok lahko v stiku s konjem in da ga lahko spremljamo, usmerjamo, opazujemo ter varujemo.

 

 • Celodnevno varstvo
  Celodnevno varstvo od 8.00 do 16.00, kjer otroci aktivno preživljajo čas v družbi konj in strokovnih učiteljic jahanja. Popoldanski čas je rezerviran za starše  in domače aktivnosti.  Primerno torej tudi za tiste otroke, ki še niso pripravljeni na daljšo odsotnost  od doma in nočitev brez staršev.

 

 • Pestrost programa
  Program in dogajanje na taboru sta zelo pestra in raznolika. Ob aktivnostih, ki so povezane neposredno s konji, skrbjo za njih in jahanjem, del dneva namenimo tudi igranju, ustvarjalnim delavnicam, nagradnim tekmovanjem, pogovorom. Ob vsem tem spontano poteka novo učenje in pridobivanje znanj.

 

 • Stik z naravo
  Čudovita lokacija kluba na robu mesta nam daje možnost popolnega užitka v naravi. Nahajamo  se na mirni lokaciji, obkroženi s polji in travniki. Z otroci smo cel dan zunaj, na svežem zraku, v naravi. V primeru slabega vremena, pa imamo na voljo velike in udobne klubske prostore ter notranjo manežo, tako da vse aktivnosti potekajo nemoteno.

 

 • Novo znanje in izkušnje
  Otrokom skozi delo in skrb za žival ter igro posredujemo nova znanja o konjih in jahanju, predvsem pa si ob stiku s konji pridobijo neprecenljive izkušnje in spomini, ki jih spremljajo še dolgo časa.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki