Pišite na: kk.gibanje@gmail.com
Pokličite na: 070 857 580

O klubu

O konjeniškem klubu

Konjeniški klub Gibanje uspešno deluje že od leta 2004. Naša glavna želja in namen ob ustanovitvi sta bila ustvariti prijazno okolje za konje in za njihove ljubitelje, ter ponuditi jahanje in treninge za rekreativne in profesionalne jahače. Veseli smo, da nam je uspelo! Že deset let uspešno ohranjamo visok nivo storitev, se širimo in uspešno razvijamo.


Delamo trdo, a z veliko mero ljubezni!


Konjem zagotavljamo optimalno bivanje in vadbo, rekreativnim ljubiteljem in posameznikom, ki se z dresuro in preskakovanjem ovir ukvarjajo tekmovalno, pa prijetno okolje v naravi, dobre pogoje za treninge in vrhunske trenerje.


Pohvalimo se lahko, da imajo naši konji in tekmovalci na izbiro vrhunske trenerje, tako za dresuro, kot preskakovanje ovir. Že od leta 2006 imamo tudi šolo jahanja za najmlajše in malo starejše začetnike.


Hvala Agroemoni d.o.o., ki nam je v času naših začetkov pomagala zagotoviti ustrezne prostorske kapacitete.
Hvala vsem članom, ki so nam takrat z obilico prostovoljnega dela in volje prostor pomagali urediti tako, da ustreza našim postavljenim ciljem in standardom.

Ne prezrite našega predstavitvenega videa: KK Gibanje video predstavitev
Spremljajte in lajkajte nas na Facebooku: KK Gibanje Facebook profil.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki