Pišite na: kk.gibanje@gmail.com
Pokličite na: 070 857 580

Hvala našemu sponzorju in partnerju, podjetju Iris d.o.o., iz Ljubljane, ki z odličnimi izdelki skrbi za zdravje in dobro počutje živali - tudi naših konjev.

 

Podjetje Iris Mednarodna trgovina d.o.o., skupaj s svojimi parnerji in kupci že več, kot 30 let gradi temelje ter razvija dejavnost zastopstva in distribucije široke palete proizvodov vodilnih mednarodnih in domačih dobaviteljev s področja veterinarske medicine.

 

 

 

Equine America dopolnila so namenjena tekmovalnim, kot tudi rekreativnim konjem in ponijem v vseh življenskih obdobjih. Vsi izdelki vsebujejo najvišjo kakovost sestavin in princip delovanja le-teh temelji na najnovejših kliničnih dognanjih, za doseganje uravnoteženosti hranil z maksimalnim učinkom.


Izdelke Equine America odlikuje:

  • Premium kakovost sestavin
  • Odlična platibilnost
  • Odlična biodostopnost
  • Klinično dokazano delovanje

 

»Izdelki me prijetno presenečajo. Opažam, da so konji ob redni uporabi Cortaflex izdelkov postali bolj zmogljivi, sproščeni in mehki. Najbolj opažam spremembe pri mojem 6 letnem Donnaveraghu, ki se res odlično odziva na izdelek TYE-GARD. Sem v pozitivnem pričakovanju naslednje sezone.«

Živa Šefman

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki