Pišite na: kk.gibanje@gmail.com
Pokličite na: 070 857 580

Ekipa

Živa Šefman, trenerka in vodja kluba

Živa Šefman tekmuje v preskakovanju ovir. Bila je mladinska državna prvakinja, članska vice prvakinja, članska pokalna zmagovalka Slovenije. Uspešno je zastopala Slovenijo na evropskem prvenstvu za mlade jahače, je članica državne reprezentance in dobitnica točk v svetovnem pokalu.
Živa je vodja Konjeniškega kluba Gibanje. Od malih nog je velika ljubiteljica konj in uspelo ji je povezati svojo strast in delo. Je odlična trenerka z občutkom za konje in jahače. S svojim pristopom učenja iz posameznika izvleče le naj boljše. Njeni varovanci na tekmovanjih dosegajo lepe rezultate in jo kot trenerko z bogatimi izkušnjami spoštujejo ter z njo radi delajo.

KONTAKT: 070 85 75 80

 

Karin Dobnikar, vodja šole jahanja

Karin Dobnikar

"Karin je učiteljica jahanja že dolgo in je vodja šole jahanja v Konjeniškem klubu Gibanje.  Je prijazna, spoštljiva in potrpežljiva učiteljica. Daje odlične napotke pri jahanju, tako da vedno razumem, kaj zahteva od mene. Ima svojega konja, ki mu je ime Koruzo."  Inja


KONTAKT:  040 812 690

Leni Balent, organizatorka delavnic za otroke in praznovanj rojstnih dni

Pozdravljeni ljubitelji konj.

Ker boste naslednji rojstni dan s prijatelji mogoče preživeli v moji družbi, naj se vam predstavim. Sem dinamična, relativno mlada, kljub temu precej izkušena in zelo odgovorna. Bolj od konj me navdušujejo le še otroci. Ko pa se oboje združi, nastane prava kombinacija zabave in učenja.

Po končani gimnaziji sem postala prostovoljka pri Zvezi prijateljev mladine Moste-Polje. Od takrat naprej se vsako leto udeležujem različnih taborov, kolonij in raznih prostočasnih aktivnosti otrok, različnih izobraževanj, vezanih na pedagoška znanja in delo z otroki.

Z jahanjem sem se srečala pred leti in takoj sem globoko v sebi vedela, do bom postala »jahačica«. Trganje fig s konjskega hrbta, lepo vreme in narava so se vame vtisnile za tako globoko, da je celo moja diplomska naloga zajemala tematiko jahanja. Leta 2007 sem se pridružila konjeniškemu klubu Gibanje, kjer sem pridobila naziva Jahač 1 in 2 ter tekmovalno licenco v dresuri, ki ju podeljuje Konjeniška zveza Slovenije. V letu 2014 sem začela tudi s tekmovanji v dresurnem jahanju in s treningi preskakovanja ovir.

Zadnja leta v KK gibanje z velikim navdušenjem tudi pomagam – prevzela sem organizacijo rojstnih dni za otroke. Da delam z ljubeznijo, opazijo tudi slavljenci in njihovi gostje. Naša druženja so namreč nepozabna!

 

KONTAKT: 041 772 072

 

Petra Rehar, organizatorka delavnic in taborov za otroke in vodja terapij s konji

Sem velika ljubiteljica živali. Če bi imela možnost, bi imela doma malo kmetijo. A ker te možnosti ni, sem se sprijaznila z dvema kužkoma in kobilo, ki jih imam že kar nekaj časa. Najbolj sem sproščena v družbi otrok (tudi sama sem mami 4 letnemu fantku) in konjev, zato sem se v KK Gibanje posvetila prav temu, in sicer delavnicam in taborom za otroke.

 

V povezavi z nevrofizioterapijo Gibanje pripravljamo terapije s konji za gibalno ovirane osebe. Več o nevrofizioterapiji Gibanje pa najdete na www.gibanje.si.

 

KONTAKT: 041 266 737

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki