Pišite na: kk.gibanje@gmail.com
Pokličite na: 070 857 580

Ekipa

Živa Šefman, trenerka in vodja kluba

Živa Šefman tekmuje v preskakovanju ovir. Bila je mladinska državna prvakinja, članska vice prvakinja, članska pokalna zmagovalka Slovenije. Uspešno je zastopala Slovenijo na evropskem prvenstvu za mlade jahače, je članica državne reprezentance in dobitnica točk v svetovnem pokalu.
Živa je vodja Konjeniškega kluba Gibanje. Od malih nog je velika ljubiteljica konj in uspelo ji je povezati svojo strast in delo. Je odlična trenerka z občutkom za konje in jahače. S svojim pristopom učenja iz posameznika izvleče le naj boljše. Njeni varovanci na tekmovanjih dosegajo lepe rezultate in jo kot trenerko z bogatimi izkušnjami spoštujejo ter z njo radi delajo.

KONTAKT: 070 85 75 80

 

Jan Grdadolnik

Šola jahanja, 041 254 134 

Tinkara Vovk, šola jahanja

Tinkara je oseba, ki deluje z dušo z velko mero ljubezni do živali in poučevamja, kar se odraža v prijetnih urah treningov. Poučuje z ljubeznijo, mirnostjo, natančnostjo in doslednostjo. Skrbi za dobro pocutje otroka in konja. Včasih ko je hči preobremenjena se to pozna tudi pri uri, venda jo Tinkara zna umiriti, potolaziti in narediti uro kvalitetno. Prilagaja se urniku, vedno odzivna, kar je za mene kot starsa velikega pomena.
Vse dobro ji želim na njeni poti. Hvala!

 

KONTAKT: 070 639 790

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki