Pišite na: kk.gibanje@gmail.com
Pokličite na: 070 857 580

Lokacija

Konjeniški klub se nahaja na prijetni, mirni in zeleni lokaciji nedaleč stran od Domžal, v Depali vasi št. 49. Posest je obkrožena s polji, travniki in gozdom, kamor se lahko podate tudi na terensko ježo in brezskrbno uživate v popolnem miru, tišini, svežem zraku ter stiku s konjem.

Dobrodošli na jahanju, sprehodu po posestvu ali ogledu konj v hlevih in pašnikih!

Kako najhitreje pridete do nas?

 

Iz smeri Ljubljana

Iz Ljubljane se na Tomačevskem rondoju usmerite proti Črnučam, od tam nadaljujete proti Trzinu ter se na zadnjem semaforskem križišču v Trzinu (levo Mengeš, naravnost Domžale) usmerite desno proti Depali vasi.
Nadaljujete cca. 400 m vzporedno z glavno cesto v smeri Domžal, ko pa ne morete več naravnost zavijete desno v Depalo vas ter preko železniških tirov nadaljujete skozi Depalo vas (600 m) in nato še 1,3 km naravnost do posestva Agroemone, kjer se na levi strani nahaja naš klub.

 

Iz smeri Šentjakob

Druga pot do našega kluba vodi po cesti od Šentjakoba do Domžal. Po tabli, ki označuje konec naselja Dragomelj, nadaljujete še cca. 600 m in nato zavijete levo na makadamsko pot, ki vas preko polj po 1,3 km pripelje naravnost pred vrata našega kluba.

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki