Pišite na: kk.gibanje@gmail.com
Pokličite na: 070 857 580

Poletni jahalni tabor

Poletni tabori za otroke

 

Že več kot 10 let otroci v našem klubu spoznavajo konje, se učijo dela z njimi in pri tem predvsem odgovornosti in neodvisnosti.

Tudi letos smo pripravili zabaven program za poletne tabore, na katerih bodo otroci lahko delali s konji in se družili v naravi. Tokrat smo se povezali z bližnjim hostlom, tako da bodo otroci na taboru tudi prenočili. Skupna večerna druženja in jutranje prebujanje jih še bolj poveže in vzdušje postane nepozabno.

 

Kako bo potekal dan?

Po zajtrku bomo jahali in se učili jahanja brez sedla, točno tako, kot so to nekdaj počeli Indijanci. Odpravili se bomo na teren in preskakovali ovire. Po jahanju bo vsak poskrbel za svojega konjička, ga skrtačil, nahranil in se družil z njim.

V popoldanskem času se bomo zabavali z različnimi aktivnostmi, iskali bomo zaklade, tekmovali s konji, kot so to nekdaj počeli kavbojci in Indijanci, družili se bomo na seniku, lovili ribe, se potepali in raziskovali naravo, odpravili se bomo tudi na plavanje.

 

Kaj pa če bo slabo vreme?

V primeru slabega vremena bomo ustvarjali in se sladkali ob slaščičarski delavnici. V našem klubu imamo pokrite prostore in jahalnico, tako da bo program potekal nemoteno, četudi pade kakšna kaplja dežja. Nas jahače, nič ne odvrne od tega, da se ne bi zabavali.

 

Kaj pa zvečer?

Zelo zabavno bo tudi ob večernih urah, odpravili se bomo na pohod z baklami, imeli bomo tekmovanje talentov, pripovedovali si bomo zgodbe in imeli pižama party.

Spali bomo v bližnjem hostlu Hiša Na travniku.

 

Kaj bodo otroci na taboru spoznali?

  • -Zgodovino jahanja
  • -»Indijanski« način dela s konji oziroma naravno konjarstvo

 

Cena 5-dnevnega tabora je 290 €.

 

Kaj vključuje cena?

  • -Vsakodnevno jahanje
  • -Dnevno, nočno varstvo
  • -Animacijo
  • -5 obrokov dnevno
  • 4x spanje v Hostel hiši Na travniku (V primeru, da vaš otrok ne želi prespati na taboru, nas na to ob prijavi opozorite)
  • -Vse dodatne aktivnosti in vstopnice po dogovoru glede na vreme in starost otrok.

 

Naše izkušene animatorke in inštruktorice bodo z otroci ves čas, tako bomo aktivnosti prilagajali tudi posamezniku in starosti otroka.

 

Za vas imamo tudi posebne ugodnosti, pripeljite prijatelje in oba dobita popust.

  • 15% popust, če pripelješ bratca ali sestrico. Popust je zate in za bratca/sestrico.

  • 10% popust če pripelješ prijatelja. Popust je zate in za tvojega prijatelja.

Priporočena starost otrok je od 4 do 14 let.

 

Se vidimo!

 

Pojdi nazaj

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki