Pišite na: kk.gibanje@gmail.com
Pokličite na: 070 857 580

Kako si prislužiti darilni bon za uro jahanja v KK Gibanje?

Če imaš vsaj 9, in ne več kot 15 let, in se ob iskanju odgovorov v džungli informacij zabavaš, potem je nujno, da obiščeš spletno stran Robinzonijade v informacijski džungli. Tam se lahko preizkusiš v kvizih na različnih področjih, eden od njih pa je neposredno povezan tudi s KK Gibanjem. Pri reševanju ne boš nikoli sam (-a), saj je pri vsakem vprašanju na voljo namig, ki te preko spletne strani Mestne knjižnice Ljubljana pripelje do pravilnega odgovora. Brskanje po spletu je za Robinzonke in Robinzone torej obvezno! Ob reševanju se ti bodo razkrili nekateri skriti kotički knjižnice, saj boš našel tudi takšno informacijo, ki se bo v prihodnosti izkazala za koristno. 

 
 
Če pravilno rešiš vsaj en kviz, poleg tega pa imaš še kanček sreče, lahko pridobiš tudi darilni bon za uro jahanja v KK Gibanje ali pa celo tablični računalnik.
 
Katere kvize lahko rešuješ, do kdaj poteka nagradno reševanje ter kdaj so vmesna in končno žrebanje nagrajencev, si poglej TUKAJ.

Pojdi nazaj

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki